Pierogi

Każda porcja pierogów - 8 sztuk- podawana jest z surówką i dodatkami.

# Nazwa Cena
1 Ruskie 17,00
2 Z mięsem wieprzowym duszonym z cebulką 18,00
3 Z kapustą kiszoną duszoną z grzybami 17,00
4 Z kaszą gryczaną, odrobiną białego sera, śliwką suszoną i gęstą śmietaną 18,00
5 Litewskie podsmażone z kaszą gryczaną i grzybami 19,00
6 Chłopskie z czterema gatunkami kiełbasy podawane z musztardą 19,00
7 Ze szpinakiem, sosem serowym, serem fetą i oliwkami 18,00
8 Z warzywami podsmażone z sezamem 17,00
9 Z łososiem , suszonymi pomidorami i oliwą 27,00
10 Z wątróbką, smażonymi jabłkami i żurawiną 20,00
11 Z farszem jajecznym z boczkiem
(jajka ugotowane na twardo posiekane z cebulką i boczkiem)
19,00
12 Podolskie
(mięso drobiowe w sosie pieczarkowo-śmietankowym)
20,00

Pierogi na słodko

# Nazwa Cena
1 Z jagodami 16,00
2 Z malinami 16,00
3 Z truskawkami 16,00
4 Z serem na słodko 14,00
5 Z czekoladą 14,00